Acasă Evenimente Primăria comunei Șag demarează proiectul de plantare a 700 de teiuri pentru...

Primăria comunei Șag demarează proiectul de plantare a 700 de teiuri pentru îmbogățirea spațiului verde local

210
0

 

 

Primarul comunei Șag, domnul Flavius Alin Roșu, anunță începerea unui proiect amplu de îmbunătățire a calității mediului înconjurător prin plantarea a 700 de teiuri pe teritoriul localității.

Această inițiativă are drept scop principal creșterea numărului de arbori și îmbunătățirea calității aerului, contribuind astfel la crearea unui mediu mai curat și mai sănătos pentru toți locuitorii comunei Șag.

Persoanele interesate de plantarea teilor în fața propriei gospodării pe domeniul public sunt încurajate să se implice în acest proiect de înfrumusețare a localității. Pentru a facilita acest proces, cetățenii sunt rugați să ia legătura cu viceprimarul comunei, domnul Kapor Toni, la numărul de telefon 0744394132, sau cu domnul Dejan Ianosev, la numărul de telefon 0740364 503.

Inițiativele de genul acesta demonstrează angajamentul Primăriei comunei Șag pentru protejarea mediului înconjurător și pentru crearea unui cadru de viață mai plăcut și mai sănătos pentru comunitatea locală.

Prin implicarea activă a cetățenilor, se poate construi împreună un viitor mai verde și mai prosper pentru toți locuitorii comunei Șag.

 

 

Articolul precedentPrimarul Dominic Fritz și reprezentanții Corpului Consular din Timișoara discută direcțiile de colaborare pentru viitorul orașului
Articolul următorWeekend plin de magie LEGO® la Iulius Town din Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.