Acasă Evenimente Micuții de la Gradinița ”Nikolaus Lenau” devin polițiști locali pentru o zi

Micuții de la Gradinița ”Nikolaus Lenau” devin polițiști locali pentru o zi

181
0

 

 

Astăzi, atmosfera plină de bucurie și entuziasm a primit o notă specială la Gradinița ”Nikolaus Lenau” din zona Unirii, unde micuții au avut o lecție deschisă inedită, transformându-se temporar în polițiști locali. Primiți cu entuziasm, polițiștii locali au oferit copiilor o experiență educativă de neuitat, învățându-i, prin joacă, regulile de circulație și siguranța pe stradă.

De la culorile semaforului la modul corect de traversare a străzii și comportamentul adecvat în fața hoților, micuții au absorbit cu aviditate informațiile transmise de oamenii legii. Ei au primit cu mare bucurie fluiere, insigne, fișe de colorat și baloane, îmbrăcând cu mândrie uniformele de polițiști locali și jucându-și rolurile cu entuziasm și seriozitate.

Activitatea a fost completată de o demonstrație practică în fața școlii, unde copiii au avut ocazia să admire autospecialele polițiștilor locali și să înțeleagă importanța acestor instrumente în menținerea ordinii și siguranței în comunitate.

Această întâlnire nu a fost doar o joacă, ci o lecție educativă valoroasă, menită să îi învețe pe cei mici importanța respectării regulilor și să le ofere încredere în polițiștii locali, pe care îi pot considera mereu aliați și prieteni de încredere. Evenimente de acest gen demonstrează importanța colaborării între instituțiile de învățământ și autoritățile locale în educarea și formarea viitorului cetățenilor responsabili și conștienți de siguranța comunității.

Articolul precedentAvans rapid în construcția primei creșe moderne din Timișoara: Finalizarea aproape de vedere
Articolul următorComuna Voiteg și Folea: Pas spre un Mediu Curat și Durabil

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.