Acasă Evenimente Mega Group inaugurează reprezentanțele Peugeot, Opel, Citroen și DS Automobile în Vestul...

Mega Group inaugurează reprezentanțele Peugeot, Opel, Citroen și DS Automobile în Vestul țării. Pilotul de curse Leo Borlovan și pilotul de raliu Marius Giurisici au fost si ei prezenți la eveniment.

68
0

VEZI VIDEO::: https://fb.watch/qQ0h4YDYaF/

Mega Group inaugurează reprezentanțele Peugeot, Opel, Citroen și DS Automobile în Vestul țării. Pilotul de curse Leo Borlovan și pilotul de raliu Marius Giurisici au fost si ei prezenți la eveniment.

Astăzi, Viorel Miron, Directorul General al Mega Group, a marcat un moment deosebit în industria auto românească prin inaugurarea reprezentanțelor pentru patru dintre cele mai renumite mărci auto: Peugeot, Opel, Citroen și DS Automobile. Aceasta reprezintă o premieră pentru zona de vest a țării, fiind singura locație care adăpostește toate cele patru mărci sub același acoperiș.

Evenimentul de inaugurare a atras numeroase persoane din mediul de afaceri, clienți interesați și pasionați de industria auto, care au dorit să fie martori la momentul istoric. Atmosfera a fost una vibrantă și plină de entuziasm, iar participanții au avut ocazia să admire ultimele modele lansate de fiecare marcă și să se bucure de o gamă variată de opțiuni.

 

Unul dintre momentele-cheie ale evenimentului a fost organizarea unui test drive, unde cei prezenți au avut oportunitatea să experimenteze performanța și confortul oferit de mașinile Peugeot, Opel, Citroen și DS Automobile. De asemenea, pentru a adăuga o notă de distracție și entuziasm, s-a organizat și o tombolă, unde participanții au avut șansa să câștige premii atractive.

Reprezentanța Mega Group nu doar că oferă o experiență de neegalat în ceea ce privește achiziționarea unei mașini noi, ci și promovează o abordare integrată și orientată către client, prin furnizarea de servicii și soluții personalizate pentru nevoile fiecărui client.

Cu această inaugurare, Mega Group demonstrează angajamentul său ferm față de dezvoltarea continuă și inovația în domeniul auto, aducând cele mai recente și apreciate modele auto în inima Vestului României.

*Articol redactat de echipa noastră editorială, cu scopul de a aduce informații de calitate și relevante pentru cititorii noștri.*

Articolul precedentUn primar din Mehedinți l-a luat la bătaie pe un pazic, deoarece acesta a zis că nu îl votează în 9 iunie
Articolul următorPrimăria Timișoara începe operațiunea de cosire a ierbii pentru un oraș mai verde și mai curat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.