Acasă Social Comuna Voiteg și Folea: Pas spre un Mediu Curat și Durabil

Comuna Voiteg și Folea: Pas spre un Mediu Curat și Durabil

773
0

 

Eforturile constante depuse în ultimii trei ani în ceea ce privește ecologizarea și gestionarea adecvată a deșeurilor în comuna Voiteg și satul Folea încep să ofere rezultate tangibile. Astăzi, suntem încântați să anunțăm că prima etapă a procesului de concasare a betoanelor provenite din demolări a început, iar materialul rezultat va fi folosit pentru întreținerea drumurilor agricole din zonă.

Angajamentul nostru pentru un mediu verde și curat este ferm și continuăm să întreprindem toate demersurile necesare pentru a menține această direcție pozitivă. Înființarea unei comune durabile și ecologice reprezintă o prioritate pentru noi, iar acest pas reprezintă doar începutul unei serii de inițiative menite să aducă beneficii durabile comunității noastre.

În paralel cu procesul de concasare a betoanelor, continuăm să colectăm crengile și deșeurile din toată comuna, consolidând astfel eforturile noastre de a menține un mediu curat și sănătos pentru toți locuitorii noștri.

Aceste acțiuni nu ar fi fost posibile fără sprijinul și implicarea întregii noastre comunități, iar pentru acest lucru suntem recunoscători. Continuăm să ne angajăm ferm în promovarea unui stil de viață responsabil față de mediu și să lucrăm împreună pentru un viitor mai bun și mai sustenabil pentru toți locuitorii noștri.

Cu stima,

Primarul
Pop Niculae Ioan
Comuna Voiteg

Articolul precedentMicuții de la Gradinița ”Nikolaus Lenau” devin polițiști locali pentru o zi
Articolul următorUn primar din Mehedinți l-a luat la bătaie pe un pazic, deoarece acesta a zis că nu îl votează în 9 iunie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.