Acasă Evenimente Tatuaje cu Tematică Nautică la Bordul Pelicanului: O Acțiune Caritabilă în Cadrul...

Tatuaje cu Tematică Nautică la Bordul Pelicanului: O Acțiune Caritabilă în Cadrul Proiectului Ecluze pe Bega

104
0

 

 

Proiectul Ecluze pe Bega își propune să aducă o notă de inedit și generozitate în orașul Timișoara, unindu-și forțele cu comunitatea locală și încurajând implicarea într-o cauză nobilă. În acest scop, se va desfășura evenimentul “Ink the River!”, ce va avea loc duminică, 24 martie 2024, între orele 13.00 și 17.00, la bordul faimosului vas Pelican.

Cinci artiști tatuatori timișoreni își vor uni forțele pentru a oferi participanților mici tatuaje (5×5 cm) cu tematică nautică. Printre modelele disponibile se numără pelicanul, egreta, vasul Pelican, țestoasa și, bineînțeles, ancora. Pentru un preț unic de 150 lei, doritorii vor putea alege unul dintre aceste modele și vor contribui astfel la o cauză nobilă.

Toți banii strânși în urma acestei acțiuni vor fi donați Centrului “Copii și Zâne”, o organizație non-profit ce oferă programe terapeutice și servicii de recuperare timpurie pentru copii. Programările prealabile pentru tatuat sunt obligatorii și se pot face prin intermediul formularului pus la dispoziție de către organizatori.

“Ink the River!” este o acțiune ce prefațează “Timisoara International Tattoo Convention”, un eveniment de amploare ce va reuni artiști tatuatori din întreaga Europă și care va avea loc între 12 și 14 aprilie 2024, la Iulius Town Timișoara. De asemenea, acest eveniment cinstește peste 70 de ani de spirit liber și artă corporală, fiind inspirat de moștenirea lui Norman Collins, cunoscut sub pseudonimul Sailor Jerry.

Participanții la eveniment vor avea ocazia să experimenteze aromele romului Sailor Jerry, aducând astfel un omagiu subculturii unice pe care acesta a creat-o. “Ink the River!” reprezintă nu doar o oportunitate de a obține un tatuaj unic, ci și o modalitate de a sprijini o cauză nobilă și de a sărbători spiritul creativ și solidar al comunității locale din Timișoara.

Articolul precedentSe redeschide șantierul pe Bulevardul Cetății!? Vezi ce zice viceprimarul Timișoarei Cosmin Tabără
Articolul următorCSC Ghiroda și Giarmata Vii Primește Vizita lui CSM Jiul Petroșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.