Acasă Evenimente Sancțiuni de 105.000 lei pentru Abandonul Deșeurilor: Poliția Locală Acționează pentru Protejarea...

Sancțiuni de 105.000 lei pentru Abandonul Deșeurilor: Poliția Locală Acționează pentru Protejarea Mediului în Timișoara

115
0

 

Poliția Locală din Timișoara a aplicat astăzi trei sancțiuni în valoare totală de 105.000 de lei unor persoane care au încălcat legislația referitoare la depozitarea și predarea deșeurilor. Incidentul a avut loc în zona intersecției centura Timișoarei cu Drumul Boilor, unde a fost găsită o cantitate semnificativă de deșeuri provenind din construcții și materiale reciclabile.

După investigații amănunțite, polițiștii locali au identificat două persoane fizice responsabile de abandonul deșeurilor, fiind sancționate cu amenzi în valoare de 45.000 de lei fiecare, conform OUG 92/2021. De asemenea, a fost identificat și deținătorul deșeurilor, un reprezentant al șantierului din localitatea Giroc, care a fost amendat cu 15.000 de lei pentru predarea deșeurilor unui operator neautorizat.

Această acțiune face parte din eforturile poliției locale de a combate abandonul ilegal de deșeuri și de a proteja mediul înconjurător. Predarea deșeurilor unor persoane neautorizate, care le abandonează apoi pe terenuri virane, este un comportament inacceptabil și ilegal, iar poliția locală acționează ferm împotriva acestui tip de practici.

Poliția Locală își reiterează angajamentul față de protejarea mediului și avertizează că vor fi aplicate sancțiuni drastice pentru cei care încalcă prevederile legale în acest sens. Este responsabilitatea fiecărui cetățean să respecte regulile privind gestionarea deșeurilor și să contribuie la menținerea unui mediu curat și sănătos pentru toți locuitorii orașului Timișoara.

Articolul precedentCSC Ghiroda și Giarmata Vii Primește Vizita lui CSM Jiul Petroșani
Articolul următorConferinţe despre bunăstarea emoțională a angajatului, la „Săptămâna PSI în companii”, la Iulius Town

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.