Acasă Social Avans rapid în construcția primei creșe moderne din Timișoara: Finalizarea aproape de...

Avans rapid în construcția primei creșe moderne din Timișoara: Finalizarea aproape de vedere

204
0

 

 

Timișoara se apropie de finalizarea primei creșe construite în oraș după zeci de ani, un moment așteptat cu nerăbdare de comunitatea locală. Situată pe Calea Bogdăneștilor, această nouă structură destinată îngrijirii copiilor avansează rapid către finalizare, marcând un pas important în dezvoltarea infrastructurii pentru familii.

Lucrările progresează cu pași rapizi, iar parterul clădirii este deja finalizat în proporție de 90%. Eforturile se concentrează acum pe etajul 2, unde se vor amenaja bucătăria, spații pentru personal și alte facilități administrative și tehnice necesare bunei funcționări a creșei.

Un accent deosebit este pus pe implementarea sistemelor esențiale pentru siguranța și confortul copiilor, precum și pentru confortul părinților și al personalului. Sistemele de supraveghere, anti-efracție și de protecție împotriva incendiilor sunt prioritate, contribuind la crearea unui mediu sigur și securizat.

Următorul pas este efectuarea branșamentelor la rețelele de utilități și achiziționarea dotărilor necesare pentru funcționarea optimă a creșei. Conform estimărilor, proiectul va fi finalizat în această vară, iar deschiderea oficială a creșei este programată pentru luna septembrie.

Investițiile la această creșă modernă se ridică la aproximativ 8 milioane de lei, cu TVA inclus, din care primăria contribuie cu 6,4 milioane de lei prin bugetul local. De asemenea, proiectul beneficiază de o co-finanțare europeană de 1,3 milioane de lei, ceea ce subliniază importanța și sprijinul acordat de autorități pentru dezvoltarea infrastructurii pentru copii în comunitate. Așteptarea este acum pentru momentul când ușile creșei se vor deschide, oferind o nouă oportunitate de educație și îngrijire pentru cei mici din Timișoara.

Articolul precedentConferinţe despre bunăstarea emoțională a angajatului, la „Săptămâna PSI în companii”, la Iulius Town
Articolul următorMicuții de la Gradinița ”Nikolaus Lenau” devin polițiști locali pentru o zi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.