Acasă Evenimente Ziua Bolilor Rare Timișoara 2024: Promovând Multidisciplinaritatea în Îngrijirea Pacienților

Ziua Bolilor Rare Timișoara 2024: Promovând Multidisciplinaritatea în Îngrijirea Pacienților

143
0

 

În spiritul solidarității și al susținerii pacienților cu boli rare, Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara organizează evenimentul anual dedicat Zilei Internaționale a Bolilor Rare, cu tematica Multidisciplinaritatea în bolile rare. Această manifestare adună specialiști din diferite domenii medicale, medici rezidenți și studenți ai facultății, oferind o platformă de schimb de cunoștințe și experiențe legate de diagnostic, tratament și îngrijirea pacienților cu boli rare.

Invitația este deschisă tuturor celor interesați să înțeleagă mai bine provocările și necesitățile pacienților cu afecțiuni rare și să contribuie la îmbunătățirea calității vieții acestora.

#### Agenda evenimentului:

Pentru detalii despre program și activități, vă invităm să consultați agenda oficială a evenimentului disponibilă [aici](https://www.umft.ro/wp-content/uploads/2024/03/Program-Ziua-Bolilor-Rare_14.03.2024.pdf).

#### Participare și Înscrieri:

Evenimentul este deschis atât specialiștilor și medicilor rezidenți, cât și studenților de la Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara. Înscrierile sunt disponibile pe site-ul oficial al universității la [acest link](https://www.umft.ro/event/ziua-bolilor-rare_editia-a-xvi-a_multidisciplinaritatea-in-bolile-rare-2024/).

Ziua Bolilor Rare Timișoara 2024 reprezintă o oportunitate valoroasă de a promova schimbul de cunoștințe și colaborarea între diferitele domenii medicale, cu scopul de a îmbunătăți diagnosticul și îngrijirea pacienților cu boli rare. Prin susținerea evenimentelor de acest gen, comunitatea medicală demonstrează angajamentul său față de pacienții cu afecțiuni rare și contribuie la progresul în cercetare și tratament în acest domeniu deosebit de important.

Articolul precedentPasarela Gelu: O Legătură Modernizată între Iosefin și Dâmbovița
Articolul următorPrimăria Orașului Deta Își Exprimă Profunda Tristețe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.