Acasă Evenimente Vești Bune pentru Tinerii din Șag: Oportunități de Locuințe și Terenuri

Vești Bune pentru Tinerii din Șag: Oportunități de Locuințe și Terenuri

383
0

 

Tinerii din comuna Șag au motive să sărbătorească, deoarece au fost anunțate vești promițătoare referitoare la oportunități de locuințe și terenuri. Prin intermediul unei solicitări către Agenția Națională pentru Locuințe, autoritățile locale au obținut confirmarea includerii localității lor pe lista investițiilor noi propuse a fi realizate prin programul de construcții locuințe pentru tineri. Astfel, se va demara construcția unui bloc de locuințe ce va cuprinde 24 de apartamente destinate exclusiv tinerilor.

În plus, va începe o nouă sesiune de depunere de dosare pentru atribuirea unor terenuri conform Legii 15/2003. Această lege a oferit deja șansa a două sesiuni de atribuire de teren tinerilor cu vârsta sub 35 de ani din comuna Șag, pentru construirea de locuințe proprietate personală. Deja 64 de tineri au beneficiat de această inițiativă și au primit sprijinul necesar.

În viitorul apropiat, autoritățile locale vor anunța termenele și condițiile pentru depunerea cererilor, atât pentru a beneficia de noile locuințe ce urmează să fie construite, cât și pentru sesiunea de atribuire a terenurilor destinate tinerilor. Astfel, se deschid noi perspective pentru tinerii din comuna Șag, oferindu-le posibilitatea de a-și construi un viitor stabil și confortabil în propria lor comunitate.

Articolul precedentColaborarea în mediul de afaceri din Timiș – Inițiative pentru dezvoltare și sustenabilitate
Articolul următorProgres în Cadastrul Imobiliar din Caraș-Severin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.