Acasă Evenimente Timișoara Prioritizează Curățenia Stradală: Investiții în Echipamente și Operațiuni Eficiente

Timișoara Prioritizează Curățenia Stradală: Investiții în Echipamente și Operațiuni Eficiente

47
0

 

 

Îmbunătățirea calității curățeniei pe străzile din Timișoara devine o realitate, odată cu intrarea în dotarea operatorului de salubrizare a 4 aspiratoare stradale performante destinate curățeniei trotuarelor.

Aceste echipamente sunt proiectate pentru a udă, mătura și spăla, asigurând o curățenie mai eficientă chiar și în zonele greu accesibile. Ele sunt concepute pentru a înlătura praful, murdăria și deșeurile de mici dimensiuni de pe trotuare, contribuind astfel la o imagine mai curată și mai atrăgătoare a orașului.

Utilizarea acestor aspiratoare va fi integrată în rutina zilnică a operațiunilor de curățenie, desfășurându-se conform graficelor de lucrări și acoperind toate zonele din oraș.

Recent, s-a desfășurat și o primă operațiune de spălare a carosabilului pe strada Macilor. Pentru a facilita curățarea eficientă, s-a solicitat parcarea alternativă a mașinilor în două zile consecutive. Această abordare se va extinde și pe alte străzi din oraș, asigurând un mediu mai curat și mai sănătos pentru locuitorii Timișoarei.

Toate operațiunile desfășurate sunt agreate cu Garda de Mediu și au ca scop nu doar îmbunătățirea aspectului estetic al orașului, ci și contribuirea la combaterea efectelor unor fenomene meteorologice temporare, cum ar fi praful saharian. Prin aceste acțiuni proactive, Timișoara demonstrează angajamentul său față de un mediu mai curat și mai sustenabil pentru toți locuitorii săi.

Articolul precedentProgres în Cadastrul Imobiliar din Caraș-Severin
Articolul următorTimișoara Prioritizează Curățenia Stradală: Investiții în Echipamente și Operațiuni Eficiente

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.