Acasă Evenimente Suspect identificat în cazul tentativei de omor de pe Calea Torontalului din...

Suspect identificat în cazul tentativei de omor de pe Calea Torontalului din Timișoara

242
0

 

 

Autoritățile din Timișoara au făcut progrese semnificative în investigarea cazului de tentativă de omor care a avut loc în data de 27 octombrie 2023 pe Calea Torontalului. La data de 13 martie 2024, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Timiș au identificat un bărbat în vârstă de 21 de ani, din Timișoara, bănuit de comiterea faptei.

Incidentul, care a avut loc între orele 20:30-20:40, a implicat utilizarea unui obiect tăietor-înțepător de către bărbat, care l-a lovit de patru ori pe un bărbat în vârstă de 30 de ani și o dată pe tatăl acestuia, în vârstă de 60 de ani. După săvârșirea faptei, bărbatul a părăsit locul, deplasându-se într-o direcție necunoscută.

Ambele victime au fost preluate de un echipaj SMURD și transportate la Spitalul Clinic Municipal de Urgență pentru îngrijiri medicale. Autoritățile au deschis un dosar penal pentru “tentativă de omor” și “lovirea sau alte violențe”.

În urma unui complex de activități informativ-operative, polițiștii au identificat și reținut bărbatul suspectat de comiterea faptei. Prin ordonanța procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, s-a dispus continuarea urmăririi penale față de acesta.

La momentul actual, suspectul se află la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, urmând să fie prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive, iar ancheta în cazul acestui incident continuă.

Articolul precedentPrimăria Orașului Deta Își Exprimă Profunda Tristețe
Articolul următorLegea promulgată pentru examenul teoretic al permisului de conducere extins în toată țara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.