Acasă Evenimente O nouă stație pentru transportul elevilor apare în Giroc

O nouă stație pentru transportul elevilor apare în Giroc

110
0

 

Giroceana, operatorul local de transport din Giroc, vine în întâmpinarea nevoilor comunității școlare cu o inițiativă menită să faciliteze accesul elevilor și cadrelor didactice la Școala de la fostele Unități Militare. De luni, 18 Martie, este introdusă o nouă cursă de transport, punând la dispoziție două opțiuni convenabile de călătorie, cu plecare din stația nouă amplasată lângă instituția școlară.

### Detalii despre curse:

Cele două curse vor funcționa de luni până vineri, cu un orar bine definit pentru a se potrivi programului școlar. Prima cursă va pleca la 11:50 și va avea ora de sosire la Școala de la fostele Unități Militare la 12:05, în timp ce a doua cursă va începe la 12:30 și va ajunge la destinație la 12:35.

### Traseul:

Traseul curselor acoperă principalele artere din zonă, asigurând un parcurs eficient și sigur pentru călători. De la stația Bulevardul Aviației colț cu Strada Unității, ruta include puncte cheie precum Calea Timișorii, străzi importante din zona GIROC și puncte de reper precum străzile Trandafirilor, Semenic, Muncitorilor, Dunărea și Câmpului.

### Transport gratuit:

O veste îmbucurătoare pentru comunitatea școlară este că acest serviciu de transport este oferit gratuit, sub condiția deținerii unui abonament anual emis de către Giroceana. Această inițiativă nu doar facilitează accesul la educație, ci și promovează utilizarea transportului public în rândul elevilor și al personalului didactic.

### Concluzie:

Introducerea acestei noi curse de transport este un pas important în direcția oferirii de soluții de mobilitate eficiente și accesibile pentru comunitatea școlară din Giroc. Prin această inițiativă, Giroceana demonstrează angajamentul față de nevoile locuitorilor și contribuie la crearea unui mediu propice pentru educație și dezvoltare.

Articolul precedentVino să afli de la expertul financiar Iancu Guda cum să îţi gestionezi eficient bugetul și să faci economii. Conferinţa „Deştepţi cu banii” are loc joi, la Iulius Town
Articolul următorJoi 21 Martie: Explorând Magia Poeziei și Apei la Muzeul Apei din Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.