Acasă Evenimente Intervenție rapidă a pompierilor într-un incendiu la un liceu din Timișoara

Intervenție rapidă a pompierilor într-un incendiu la un liceu din Timișoara

150
0

 

Astăzi, 12 martie 2024, ora 13:09, un apel de urgență a mobilizat echipa de pompieri din cadrul Detașamentului 1 din Timișoara să intervină în Piața Romanilor pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-o sală de clasă la un liceu din zonă.

La fața locului au fost trimise o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere cu apă și spumă, precum și o ambulanță SMURD tip B, echipate cu un ofițer și zece pompieri.

În timpul apelului, s-a dispus evacuarea imediată a clasei afectate de incendiu, precum și a spațiilor adiacente pentru a preveni propagarea fumului. De asemenea, alimentarea cu energie electrică a școlii a fost întreruptă pentru siguranța tuturor.

La sosirea echipajului de intervenție, incendiul fusese deja lichidat, însă sala de clasă era inundată de fum. Pompierii au acționat prompt pentru a ventila spațiul și a asigura siguranța.

În total, au fost evacuate 6 clase, cu un număr de 120 de profesori și elevi. Cu toate acestea, nu s-au înregistrat persoane rănite sau care să necesite îngrijiri medicale.

Această intervenție rapidă și eficientă a echipajelor de pompieri demonstrează importanța pregătirii și profesionalismului în fața situațiilor de urgență. Eforturile lor au contribuit la limitarea pagubelor și la protejarea vieților și a bunurilor.

Articolul precedentRezultatele Campaniei Naționale de Verificare a Respectării Legilor Muncii în Domeniul Demontării și Recuperării Materialelor
Articolul următorComuna Moravița rămâne pe mâini bune! Răzvan Brăzdău va candida pentru un nou mandat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.