Acasă Politic Comuna Moravița rămâne pe mâini bune! Răzvan Brăzdău va candida pentru un...

Comuna Moravița rămâne pe mâini bune! Răzvan Brăzdău va candida pentru un nou mandat!

139
0

 

Primarul comunei Moravița, Răzvan Brăzdău, a făcut o declarație importantă pentru locuitorii săi, anunțând că a fost validat pentru a candida la un nou mandat în funcția de primar, în urma ședinței Consiliului Județean Timiș din 1 martie 2024.

În mesajul său către comunitate, Brăzdău a transmis un sincer cuvânt de mulțumire către Partidul Național Liberal pentru susținerea oferită, precum și către locuitorii comunei Moravița pentru încrederea acordată în ultimii trei ani și jumătate.

“Vreau să mulțumesc Partidului Național Liberal pentru susținere și vouă, locuitorilor comunei noastre, pentru încrederea acordată în urmă cu aproximativ trei ani și jumătate”, a declarat Brăzdău.

Edilul a subliniat dorința sa de a continua proiectele de dezvoltare și înfrumusețare a comunei Moravița alături de locuitori.

“Dorința mea este să continui alături de voi pentru dezvoltarea și înfrumusețarea comunei Moravița”, a adăugat el.

În final, Brăzdău a subliniat importanța implicării comunității în procesul decizional, afirmând că locuitorii sunt cei care vor decide dacă vor continua sau nu împreună.

“Așteptăm cu nerăbdare să vedem ce decizie veți lua și să continuăm această călătorie împreună”, a încheiat primarul său mesaj.

Așadar, Răzvan Brăzdău și-a exprimat angajamentul față de comunitatea Moravița și și-a manifestat intenția fermă de a continua să servească interesele locuitorilor săi cu devotament și determinare.

Articolul precedentIntervenție rapidă a pompierilor într-un incendiu la un liceu din Timișoara
Articolul următorPodul Episcopal din Timișoara, în atenția Comisiei de Siguranță Rutieră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.