Acasă Evenimente Săptămâna Verde la Liceul Tehnologic ”Traian Grozăvescu” din Nădrag: Un Moment de...

Săptămâna Verde la Liceul Tehnologic ”Traian Grozăvescu” din Nădrag: Un Moment de Înțelegere și Apreciere pentru Serviciile de Urgență

127
0

 

 

Subprefectul de Timiș, Sorin Ionescu, a transmis un mesaj important cu ocazia marcării “Săptămânii Verzi” la Liceul Tehnologic ”Traian Grozăvescu” din Nădrag, într-un eveniment organizat în colaborare cu echipaje ale ISU Timiș, IPJ Timiș și Serviciul de Ambulanță al Județului Timiș.

Alături de primarul Liviu Muntean, Sorin Ionescu a luat parte la acest eveniment și a transmis un mesaj de apreciere și recunoaștere pentru serviciile de urgență, subliniind importanța lor în asigurarea siguranței comunității. În fața elevilor, a evidențiat angajamentul continuu al acestor servicii și dedicarea oamenilor care lucrează în domeniul intervenției de urgență.

Pe lângă marcarea “Săptămânii Verzi”, subprefectul a adus și vești bune privind infrastructura educațională din zonă. Un nou corp de clădire al liceului urmează să fie dat în folosință, oferind elevilor condiții moderne și de calitate pentru desfășurarea activităților școlare. Sălile de clasă și laboratoarele de specialitate vor fi dotate conform standardelor actuale, contribuind la îmbunătățirea procesului educațional și la creșterea performanței elevilor.

Subprefectul a transmis felicitări către administrația locală și conducerea școlii pentru eforturile lor în implementarea proiectelor de dezvoltare și siguranță, recunoscând importanța acestora pentru întreaga comunitate din Nădrag și din localitățile învecinate.

Astfel, evenimentul “Săptămâna Verde” nu doar că a reprezentat o oportunitate de conștientizare a importanței serviciilor de urgență, dar a și evidențiat angajamentul autorităților locale pentru asigurarea unui mediu educațional sigur și propice dezvoltării elevilor din zonă.

Articolul precedentProgres Pe Șantierul Centurii Timișoara Sud: Montarea Grinzilor la Pasajul Freidorf a Început
Articolul următorClaudiu Mihălceanu Anunță Candidatura sa pentru Funcția de Primar al Comunei Giarmata din Partea PNL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.