Acasă Sport PILOTII DIN CAMPIONATUL DE AUTOMOBILISM SI KARTING TIMIS AU FACUT FURORI LA...

PILOTII DIN CAMPIONATUL DE AUTOMOBILISM SI KARTING TIMIS AU FACUT FURORI LA HUNEDOARA !!

96
0

 

PILOTII DIN CAMPIONATUL DE AUTOMOBILISM SI KARTING TIMIS AU FACUT FURORI LA HUNEDOARA !!

 

**COMUNICAT DE PRESĂ: Pilotii din Campionatul de Automobilism și Karting Timiș au făcut furori la Hunedoara!!**

Sâmbătă, 9 martie 2024, cei mai buni piloți timișeni din Campionatul de Automobilism și Karting Timiș au reprezentat cu succes județul Timiș la concursul automobilistic “Cupa 8 MARTIE HUNEDOARA 2024”. Prezenți cu o echipă numeroasă de 8 piloți, acești sportivi binecunoscuți în acea parte a țării au fost aclamați la scenă deschisă, fiind recunoscuți ca provenind din unul dintre cele mai puternice Campionate de Automobilism regional din România, Campionatul Timiș, unicul profesionist din această regiune a țării, organizat de Asociația AUTO CLUB RALLY TIMIȘ.

Concurând cu automobile puternice, spectaculoase și bine pregătite special pentru sportul automobilistic, evoluțiile timișenilor au fost apreciate maxim de toți cei prezenți, iar piloții nu au dezamăgit așteptările, performând la nivel maxim. Printre aceștia se numără multipul campion Giurisici Marius, pilot în cadrul echipei CSC Dumbrăvița Rally Team – campionul detasat al clasei L1, Florescu Roxana – campioana clasei LADY – demonstrând încă o dată că este lidera clară la feminin în România, Popa Claudiu – vicecampionul clasei L3, Baru Cosmin – vicecampionul clasei A3, Mihoc Sorin – locul 3 în clasa L2 cu o sicanare pe traseu din partea adversarului în manșa cu cel mai bun timp al său din manșa 2, pe care a trebuit să o reia.

Juniorul Baru Albert a fost unul dintre forțele viitoare ale competiției, parcursul său demonstrând că este sigur parte din viitorul acestui sport, în timp ce Stoianov Zdravco și Andrei Tiberiu au avut evoluții deosebit de spectaculoase. Binecunoscutul campion de talie mondială Mihai Leu a făcut onoarea de a premia laureații acestei competiții.

Felicitări organizatorilor pentru acest concurs deosebit și piloților pentru performanțele lor remarcabile!

Articolul precedentO nouă etapă în sănătatea din Timiș: Inaugurarea primei maternități construite de la zero în ultimii 50 de ani
Articolul următorActivități Sportive Gratuite la Clubul Sportiv CSC Ghiroda și Giarmata Vii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.