Acasă Evenimente O Omagiere pentru Tibi: Un Pilon al Echipei Noastre la Stadionul Dan...

O Omagiere pentru Tibi: Un Pilon al Echipei Noastre la Stadionul Dan Paltinisanu

220
0

 

Cu profundă tristețe și recunoștință, Direcția de Prestări Servicii Timiș își exprimă omagiul pentru Tibi, un coleg de muncă care a fost mai mult decât atât pentru echipa lor. Timp de peste două decenii, Tibi a fost un pilon al echipei, dedicându-și timpul, energia și pasiunea pentru îngrijirea și gestionarea Stadionului Dan Paltinisanu.

Determinarea și dragostea lui Tibi pentru acest loc iconic au fost cu adevărat inspiraționale și au influențat pe toți cei din jurul său. Vestea tragică că suferă de o boală nemiloasă a șocat întreaga comunitate, Tibi fiind cunoscut drept un om puternic, activ și mereu pus pe acțiune.

Cu toate acestea, în ciuda luptei sale, Tibi a părăsit această lume într-un timp extrem de scurt, lăsând în urmă o amprentă puternică în inimile celor care l-au cunoscut și l-au apreciat. Echipa Direcției de Prestări Servicii Timiș este alături de familia sa în aceste momente grele și împărtășește durerea lor.

În acest moment de tristețe și aducere aminte, Tibi este omagiat pentru contribuția sa deosebită și pentru devotamentul său față de Stadionul Dan Paltinisanu. Cu recunoștință și respect, echipa sa îi aduce un ultim omagiu, mulțumindu-i pentru tot ceea ce a făcut. Odihnește-te în pace, Tibi! 🏴

Articolul precedentClaudiu Mihălceanu Anunță Candidatura sa pentru Funcția de Primar al Comunei Giarmata din Partea PNL
Articolul următorO Omagiere pentru Tibi: Un Pilon al Echipei Noastre la Stadionul Dan Paltinisanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.