Acasă Evenimente DPS Timiș: Soluția Pentru Deratizare, Dezinsecție și Dezinfecție în Timiș

DPS Timiș: Soluția Pentru Deratizare, Dezinsecție și Dezinfecție în Timiș

103
0

 

 

Direcția de Prestări Servicii Timiș, soluția de încredere pentru igiena și siguranța spațiilor, oferă servicii de deratizare, dezinsecție și dezinfecție pentru toate tipurile de obiective, de la instituții publice până la companii private și chiar persoane fizice.

Cu o vastă experiență în domeniul igienei și sănătății publice, DPS Timiș se distinge prin profesionalismul și calitatea serviciilor sale. Echipa de specialiști experimentați se asigură că spațiul fiecărui client este protejat împotriva pericolelor invizibile și a rozătoarelor, contribuind la crearea unui mediu sigur și sănătos.

Serviciile oferite de DPS Timiș nu se limitează doar la obiectivele Consiliului Județean Timiș, ci sunt disponibile și altor instituții, companii private, persoane fizice și asociații din județ. Fie că este vorba despre birouri, restaurante, școli sau locuințe, echipa DPS Timiș este pregătită să ofere soluții personalizate pentru fiecare nevoie specifică.

Pentru a afla mai multe detalii și pentru a consulta tarifele, clienții sunt încurajați să contacteze echipa DPS Timiș prin accesarea link-ului din secțiunea comentarii sau prin intermediul altor canale de comunicare disponibile.

Cu DPS Timiș, asigurarea unui mediu sănătos și sigur pentru tine și pentru cei dragi este o prioritate. Alege experiența și profesionalismul pentru serviciile de deratizare, dezinsecție și dezinfecție în Timiș!

Articolul precedentAnsamblul Folcloric ‘Tezaur Bănățean’ din Parța Încântă Publicul la Târgul Internațional Apicol de la Ghiroda
Articolul următorProgres Pe Șantierul Centurii Timișoara Sud: Montarea Grinzilor la Pasajul Freidorf a Început

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.