Acasă Evenimente Ansamblul Folcloric ‘Tezaur Bănățean’ din Parța Încântă Publicul la Târgul Internațional Apicol...

Ansamblul Folcloric ‘Tezaur Bănățean’ din Parța Încântă Publicul la Târgul Internațional Apicol de la Ghiroda

364
0

 

 

Cu mândrie și entuziasm, Primăria comunei Parța anunță participarea Ansamblului Folcloric “Tezaur Bănățean” la cea de-a XIII-a ediție a Târgului Internațional Apicol de la Ghiroda, desfășurat duminică, 10 martie 2024.

Evoluția plină de grație și talent a tinerilor dansatori, pregătiți cu pasiune și devotament de instructorul-coregraf Denis Chira, a fost întâmpinată cu entuziasm și apreciere de către publicul prezent în curtea Căminului Cultural din Ghiroda.

Ansamblul Folcloric “Tezaur Bănățean” a reușit să transmită emoție și tradiție prin fiecare mișcare și fiecare pas de dans, reflectând autenticitatea și frumusețea culturii bănățene. Cu costumele lor tradiționale și cu pasiunea pentru folclor, acești tineri dansatori au reușit să aducă la viață moștenirea culturală a comunei Parța în fața unei audiențe încântate și admirative.

Această participare la Târgul Internațional Apicol nu doar că a oferit ansamblului o platformă de promovare a tradițiilor locale, dar a consolidat și legăturile culturale și sociale între comunitățile din zonă. Prin intermediul dansului și al muzicii populare, Ansamblul Folcloric “Tezaur Bănățean” a reușit să creeze un moment de bucurie și sărbătoare, aducând împreună oameni din diferite locuri și medii.

Primăria comunei Parța este mândră de contribuția ansamblului la promovarea culturii și tradițiilor locale și își exprimă recunoștința față de toți cei implicați în această frumoasă și inspirată participare la Târgul Internațional Apicol de la Ghiroda.

Articolul precedentPercheziții la Arsat Industrie din Pecica: Investigarea Presupusei Fraude cu Fonduri Europene de 13 Milioane de Euro
Articolul următorDPS Timiș: Soluția Pentru Deratizare, Dezinsecție și Dezinfecție în Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.