Acasă Evenimente Primarul Brian Filimon se Declara Liniștit în Fața Acuzațiilor: ‘Sunt O Victimă...

Primarul Brian Filimon se Declara Liniștit în Fața Acuzațiilor: ‘Sunt O Victimă Colaterală’

185
0

 

 

Brian Filimon, primarul comunei Măureni, a confirmat pentru Express de Banat că se pregătește să dea explicații în sala de judecată într-o situație neplăcută, dar se declară liniștit. Acesta susține că este implicat într-un dosar construit pe baza denunțului unui om de afaceri controversat, Valentin Armașu, un condamnat penal fugit din țară.

Filimon își exprimă încrederea în instanța de judecată și este convins că dosarul se va opri în camera preliminară, fără a ajunge pe fond. El argumentează că denunțătorul lipsește de credibilitate și a făcut aceste acuzații pentru a-și reduce pedepsele primite în trecut.

Primarul respinge acuzațiile de trafic de influență și afirmă că adevărul va ieși la lumină în timpul procesului. El speră că comunitatea și cei din jurul său vor înțelege că este nevinovat și că este o victimă colaterală în disputa dintre doi constructori din județ.

În final, Brian Filimon își exprimă speranța că va fi găsit nevinovat și că va putea demonstra că este cu sufletul curat.

Articolul precedentGrupa 2013 din comuna Ghiroda a atins performanțe remarcabile la fotbal. Antrenorul Mircea Șchiopu mândru de rezultate.
Articolul următorUn bărbat a fost prins la furat de lalele în Parcul Justiției din Timișoara. A furat 25 de bulbi de lalele!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.