Acasă Evenimente Grupa 2013 din comuna Ghiroda a atins performanțe remarcabile la fotbal. Antrenorul...

Grupa 2013 din comuna Ghiroda a atins performanțe remarcabile la fotbal. Antrenorul Mircea Șchiopu mândru de rezultate.

706
0

 

 

La recenta Cupă Primăverii organizată de Ceatta, la Baza 2 din Timișoara, CSC GHIRODA #Grupa2013 a demonstrat o performanță de excepție sub îndrumarea antrenorului lor, Mircea Șchiopu.

Cu un parcurs impecabil până în faza finală, înregistrând 4 victorii și marcând impresionantul număr de 29 de goluri, echipa GHIRODA și-a adjudecat meritat trofeul într-un stil dominant.

În finala cu Juventus Oradea, echipa GHIRODA a demonstrat încă o dată superioritatea lor, învingând cu un scor zdrobitor de 7-2. Performanța remarcabilă a fost susținută de jucătorii de top ai echipei, precum VÂNĂTU – MILOSOVICI Mihai, care a reușit să marcheze nu mai puțin de patru goluri, TOTH David cu două goluri și CORA Denis cu un gol.

Pe lângă triumful echipei în ansamblu, individual, câțiva jucători au fost recunoscuți pentru performanțele lor remarcabile pe teren. RECHESAN Denis a fost desemnat cel mai bun portar al turneului, în timp ce VÂNĂTU – MILOSOVICI Mihai a fost dublu premiat, ca golgheter al competiției și cel mai bun jucător al turneului, confirmându-și astfel talentul și contribuția esențială la succesul echipei.

Această victorie impresionantă nu ar fi fost posibilă fără efortul, angajamentul și devotamentul tuturor membrilor echipei, sub îndrumarea inspirată a antrenorului Mircea Șchiopu. Performanța lor nu doar că îi face mândri pe cei din comunitatea GHIRODA, dar și demonstrează potențialul imens al tinerilor sportivi și a programelor dedicate lor.

În final, felicitări echipei CSC GHIRODA #Grupa2013 pentru această performanță excepțională și pentru reprezentarea cu mândrie a comunității lor. Bravo și antrenorului Mircea Șchiopu pentru ghidarea lor în acest parcurs glorios. Cu siguranță, această victorie va rămâne în memoria tuturor celor implicați și va servi drept inspirație pentru generațiile viitoare de campioni.

Articolul precedentSărbătoarea Femeii la Primăria și Consiliul Local Parța
Articolul următorPrimarul Brian Filimon se Declara Liniștit în Fața Acuzațiilor: ‘Sunt O Victimă Colaterală’

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.