Acasă Evenimente Ziua Internațională a Femeii sărbătorită cu emoție și veselie la Direcția de...

Ziua Internațională a Femeii sărbătorită cu emoție și veselie la Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara

105
0

 

 

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara a marcat Ziua Internațională a Femeii printr-o serie de evenimente pline de emoție, veselie și apreciere în toate centrele sale.

🌹 La Clubul Pensionarilor, atmosfera a fost una de bucurie și căldură, unde seniorii s-au bucurat de prezența și entuziasmul copiilor de la Grădinița PP CFR și de la Școala Primară “Casa Speranței”. Prin programul special pregătit, ce includea felicitări și cântece, micuții au adus zâmbetul pe chipurile celor prezenți.

🌸 Centrul de Zi “Mihail și Gavril” a fost locul unde bunicii și-au sărbătorit ziua alături de copiii de la Grădinița “Lady Bird”. Programul artistic a fost un adevărat regal muzical, având ca invitați speciali pe Liță Baniciu și formația sa de la Casa de Cultură a Municipiului Timișoara.

🌺 La Centrul de Zi “dr. Aurora Heim”, publicul a avut parte de un spectacol minunat de muzică populară, susținut de talentata echipă a Casei de Cultură a Municipiului Timișoara.

🌷 La Căminul “Inocențiu Klein”, doamnele au fost răsfățate cu vizita membrilor formației Penitenciarului Timișoara, care le-au adus felicitări și zâmbete în ziua lor specială.

🫶 Fiecare doamnă din centrele de zi poartă în spate o poveste de viață, o călătorie presărată cu bucurii și tristeți, cu victorii și înfrângeri. Ele sunt adevărate exemple de putere, perseverență și speranță, reflectând frumusețea simplă a vieții. Prin experiențele lor, ele ne învață să apreciem fiecare moment și să privim viața cu înțelepciune și compasiune.

Aceste evenimente au adus comunitatea împreună și au reprezentat o oportunitate minunată de a celebra și aprecia contribuția inestimabilă a femeilor în societate

Articolul precedentPrimarul Ionuț Stănușoiu a deschis oficial cea de-a XIII-a ediție a Târgului Apicol Ghiroda
Articolul următorAccuWeather avertizează asupra unor posibile episoade de vreme rece și instabilă în România în următoarele săptămâni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.