Acasă Evenimente Timișorenii s-au unit și astăzi pentru Briana!

Timișorenii s-au unit și astăzi pentru Briana!

77
0

 

Astăzi, pe 9 martie, comunitatea timișoreană a arătat încă o dată că unitatea și compasiunea sunt valori care înfloresc în inimile noastre. La un târg special de haine și jucării organizat pentru micuța Briana, o mulțime de oameni au răspuns prezent, dornici să ofere sprijin și să își arate solidaritatea față de o familie în nevoie.

Povestea micuței Briana este una de curaj dar și de luptă .

La doar trei ani, Briana și-a început parcursul de viață sub semnul unei provocări mari: tetrapareza spastică. Născută prematur, la doar 30 de săptămâni, micuța a avut de înfruntat numeroase obstacole încă de la începutul vieții sale. Pentru Alice, mama ei, această perioadă a fost una plină de greutăți și incertitudini. “Până la șase luni, Briana a fost ca o legumă, nu se mișca, nu vorbea”, își amintește Alice, cu tristețe în ochi.

Cu toate acestea, familia Brianei a găsit forța și curajul să meargă mai departe, luptând pentru fiecare progres și fiecare zâmbet al micuței lor.

Este momentul să ne amintim că fiecare gest de bunătate contează și că putem face o diferență în viața celor din jur. Micuța Briana și familia ei au nevoie de sprijinul nostru, iar astăzi am arătat că suntem alături de ei în această luptă pentru o viață mai bună.

 

Articolul precedentComunitatea din comuna Giarmata se Unește pentru Plantarea de Copaci în Cartierul Primăverii
Articolul următorMarinel Crăciunescu, Candidatul PSD pentru un Nou Mandat în Comuna Curtea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.