Acasă Evenimente Surpriza Plăcută pentru Șoferițele Timișorene în Ziua Femeii

Surpriza Plăcută pentru Șoferițele Timișorene în Ziua Femeii

130
0

 

 

Într-o zi specială, dedicată femeilor din întreaga lume, șoferițele din Timișoara au avut parte de o surpriză deosebită în mijlocul traficului. În fața Detasamentului 2 de Pompieri din Timișoara, blv.16 Decembrie 1989 nr.48, reprezentanții ISU Timiș și pilotii automobilisti Giurisici Marius și Balosache Adrian din Campionatul de Automobilism și Karting Timis le-au întâmpinat cu flori și diplome pentru “Frumusețe și Gingășie”.

Evenimentul a avut loc în contextul celebrării Zilei Internaționale a Femeii, iar gestul a fost un omagiu adus eleganței și rafinamentului feminin în contextul traficului rutier. Diplomele acordate au avut și o semnificație practică, reprezentând un voucher gratuit pentru participarea șoferițelor timișorene în calitate de pilot feminin la Raliul Martisorului 2024, care va avea loc în data de 24 martie 2024.

Scopul acestei acțiuni a fost nu doar de a celebra frumusețea și gingășia femeilor, ci și de a promova siguranța rutieră și educația în trafic. Sub motto-ul “În Siguranță pe Șosele”, organizatorii au dorit să sublinieze importanța respectării regulilor de circulație și a comportamentului responsabil în trafic.

 

Această inițiativă reprezintă nu doar un gest de apreciere și recunoaștere a contribuției femeilor în viața cotidiană, ci și un pas important în promovarea egalității de gen și a participării active a femeilor în diverse domenii, inclusiv în motorsport.

Articolul precedentMarinel Crăciunescu, Candidatul PSD pentru un Nou Mandat în Comuna Curtea
Articolul următorCSC Millenium Giarmata încheie grupa campionatului național de handbal cu un meci crucial

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.