Acasă Evenimente Primarul Ionuț Stănușoiu a deschis oficial cea de-a XIII-a ediție a Târgului...

Primarul Ionuț Stănușoiu a deschis oficial cea de-a XIII-a ediție a Târgului Apicol Ghiroda

110
0

 

Astăzi, comuna Ghiroda a fost martora deschiderii oficiale a celei de-a XIII-a ediții a Târgului Apicol Ghiroda, un eveniment emblematic al primăverii, declarat oficial de către primarul Ionuț Stănușoiu.

Târgul Apicol Ghiroda a devenit un punct de referință în calendarul comunității locale și nu numai, atrăgând comercianți din toată țara și din străinătate, dar și un public numeros pasionat de acest domeniu.

Primarul Ionuț Stănușoiu a subliniat importanța acestui eveniment pentru comunitatea locală și a mulțumit tuturor celor prezenți, partenerilor și colegilor din Primărie implicați în organizarea sa. Fără efortul și dedicarea lor, Târgul Apicol Ghiroda nu ar putea cunoaște creșterea constantă de la an la an și nu ar putea fi un succes deplin.

Cu toții sunt invitați să participe și să se bucure de atmosfera plină de culoare și de mirosul îmbietor al mierii proaspete. Primarul a asigurat că este un eveniment deschis și prietenos, unde toți sunt bineveniți să descopere bogăția și frumusețea lumii apicole.

Așadar, comunitatea este așteptată cu drag să se alăture acestui eveniment deosebit și să își descopere și să își împărtășească pasiunea pentru apicultură. Să ne întâlnim cu toții la Târgul Apicol Ghiroda!

Articolul precedentCSC Millenium Giarmata încheie grupa campionatului național de handbal cu un meci crucial
Articolul următorZiua Internațională a Femeii sărbătorită cu emoție și veselie la Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.