Acasă Evenimente Primarul Ihasz Ioan din Comuna Dumbrava Face investiții fără să privească. Parcul...

Primarul Ihasz Ioan din Comuna Dumbrava Face investiții fără să privească. Parcul amenajat cu zeci de mii de euro este un adevărat pericol!

158
0

 

Reputația unui lider se construiește pe baza acțiunilor și a proiectelor implementate în beneficiul comunității. Cu toate acestea, în comuna Dumbrava, primarul Ihasz Ioan se confruntă cu critici dure din partea locuitorilor, din cauza investițiilor aparent ineficiente și neproductive.

Una dintre investițiile semnificative, este un parc destinat copiilor, care a implicat cheltuieli considerabile de zeci de mii de euro, a devenit subiectul unor critici dure.

Deși inițial conceput pentru a oferi un spațiu sigur și plăcut pentru joacă, parcul se transformă într-un lac adânc în timpul ploilor.

După ce ploaia încetează, rămân multiple bălți care împiedică accesul copiilor și nu permit utilizarea spațiului în siguranță.

Mai mult, lemnele utilizate în construcția parcului sunt afectate de mucegai, reprezentând un adevărat pericol pentru sănătatea copiilor care se joacă acolo.

Acest parc, amplasat la doar câteva sute de metri de primărie, ar trebui să fie un simbol al angajamentului administrației locale față de bunăstarea copiilor și familiilor acestora.

ANPC probabil ar închide acest parc, și amendă pentru Primăria comunei Dumbrava.

Cu toate acestea, situația actuală ridică semne de întrebare cu privire la modul în care sunt gestionate fondurile și proiectele în comuna Dumbrava.

Locuitorii își exprimă nemulțumirea față de lipsa de responsabilitate și de transparență în administrarea resurselor comunitare. Ei cer soluții urgente și eficiente pentru remedierea problemelor existente în parcul destinat copiilor, precum și pentru o gestionare mai eficientă a viitoarelor investiții.

În lumina acestor critici și a preocupărilor exprimate de locuitori, este imperativ ca primarul Ihasz Ioan să ia măsuri imediate pentru a remedia deficiențele identificate și pentru a recâștiga încrederea și sprijinul comunității pe care îl servește.

Domn primar mai sunt și alte investiții făcute doar de dragul banilor…..urmează în alte ediții…

Articolul precedentPremii și Inspirație pentru Elevii Câștigători în Lupta împotriva Violenței Școlare
Articolul următorComunitatea din comuna Giarmata se Unește pentru Plantarea de Copaci în Cartierul Primăverii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.