Acasă Social Și-a “luat” casă în centrul Timișoarei, și aruncă gunoiul pe trotuar!

Și-a “luat” casă în centrul Timișoarei, și aruncă gunoiul pe trotuar!

123
0

 

Polițiștii locali din Timișoara au intervenit astăzi pe Bdul C.D. Loga, în dreptul numărului 43, pentru a soluționa o problemă serioasă legată de gestionarea deșeurilor. Aici, au descoperit o rampă clandestină de deșeuri, provenite din amenajări interioare, care ridica grave probleme de mediu și igienă.

Investigațiile ulterioare au relevat că persoana care locuiește la acea adresă a permis depozitarea deșeurilor prin intermediul unei terțe persoane, provenind din rândul persoanelor fără adăpost, fără a le preda unui operator de salubritate autorizat. În consecință, poliția locală a aplicat o sancțiune drastică conform prevederilor Ordonanței de Urgență nr. 92/2021, în valoare de 15.000 de lei.

Mai mult decât atât, autoritățile au dispus și măsura complementară de igienizare a locației în cel mai scurt timp posibil. Această acțiune rapidă și fermă subliniază angajamentul Poliției Locale Timișoara în ceea ce privește protejarea mediului și asigurarea unui cadru sănătos și sigur pentru comunitatea locală.

Reprezentanții Poliției Locale Timișoara au atras atenția asupra faptului că efectuează verificări permanente și iau măsuri ferme împotriva celor care încalcă regulile privind gestionarea deșeurilor. Astfel de fapte sunt sancționate drastic, în conformitate cu legislația în vigoare, pentru a preveni și descuraja astfel de comportamente ilegale în viitor.

Articolul precedentEchipa Partidului Social Democrat din Buziaș a sărbătorit Ziua Internațională a Femeii într-un mod special
Articolul următorWeekend pentru mămici și copii în Iulius Town! Ateliere de creație și mărțișoare muzicale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.