Acasă National Se construiește un nou drum între localitățile Șag și Sânmihaiu Român. Alin...

Se construiește un nou drum între localitățile Șag și Sânmihaiu Român. Alin Nica a făcut anunțul!

121
0

 

Președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, a făcut o declarație importantă astăzi, anunțând predarea amplasamentului pentru construcția unui nou drum între localitățile Șag și Sânmihaiu Român. Această investiție strategică face parte din proiectul Centurii Mici a Timișoarei și are ca scop principal reducerea traficului din zona de sud a orașului.

Noul drum va începe din extravilanul localității Șag (DJ 593) și va continua până la intersecția cu DJ 591A în Sânmihaiu Român, având o lungime totală de 6,53 kilometri. Pentru a facilita fluxul de trafic și a asigura siguranța participanților la trafic, vor fi construite două sensuri giratorii noi la punctele de plecare din cele două localități.

De asemenea, proiectul include modernizarea trecerii la nivel cu calea ferată traversată de drum, îmbunătățirea zonei de acces și montarea de dale elastice între linii. Pentru a asigura conectivitatea și accesibilitatea, se vor realiza și lucrări pentru accesul la proprietăți, construcția de podețe și trotuare pe secțiunea reabilitată.

La momentul actual, drumul existent prezintă porțiuni pietruite și secțiuni fără structură rutieră sau sisteme de colectare a apelor pluviale. Toate aceste deficiențe vor fi corectate în următoarele 8 luni, în cadrul proiectului de reabilitare și modernizare a drumului.

Această inițiativă reprezintă un pas semnificativ în direcția îmbunătățirii infrastructurii rutiere din județul Timiș și va aduce beneficii importante pentru comunitatea locală, prin reducerea congestionării traficului și îmbunătățirea condițiilor de circulație pentru locuitorii din zonă.

Articolul precedentAntrenorul de la Ghiroda Sorin Bălu este hotărât să meargă spre succes
Articolul următorTimișoara și Slovenia: Consolidarea Legăturilor Prin Vizita Ambasadorului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.