Acasă Politic Comuna Nădrag are două autospeciale noi!

Comuna Nădrag are două autospeciale noi!

164
0

 

Comuna Nădrag din județul Timiș a primit un impuls semnificativ în ceea ce privește securitatea comunității, odată cu achiziționarea a două noi autospeciale destinate situațiilor de urgență. Serviciul voluntar pentru situații de urgență din Nădrag a primit aceste două noi vehicule de intervenție, cu ajutorul fondurilor europene obținute prin intermediul Grupului de Acțiune Locală – Microregiunea “Țara Făgetului”.

Una dintre autospeciale este o mașină de pompieri 4×4, echipată cu un rezervor de apă de 700 de litri și un rezervor de spumă de 300 de litri. Aceasta va fi deosebit de utilă în intervenții în zonele greu accesibile, unde accesul cu alte mijloace poate fi dificil. Cealaltă autospecială, de tip UTV, dispune de două rezervoare de apă și spumă, fiecare având o capacitate de 300 de litri, oferind astfel flexibilitate și eficiență în situații de urgență.

Sorin Ionescu, subprefectul județului Timiș, a felicitat eforturile primarului Liviu Muntean și ale administrației locale pentru implementarea acestui proiect esențial pentru siguranța comunității. Această investiție nu numai că consolidează capacitatea de răspuns la situații de urgență, dar și demonstrează angajamentul autorităților locale pentru protecția și binele cetățenilor din Nădrag.

Articolul precedentPrimăria Ghiroda Anunță Restricții de Circulație pentru Târgul Apicol
Articolul următorEchipa Partidului Social Democrat din Buziaș a sărbătorit Ziua Internațională a Femeii într-un mod special

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.