Acasă Sport Antrenorul de la Ghiroda Sorin Bălu este hotărât să meargă spre succes

Antrenorul de la Ghiroda Sorin Bălu este hotărât să meargă spre succes

191
0

 

Echipa Clubului Sportiv Comuna CSC Ghiroda și Giarmata Vii este hotărâtă să-și ducă numele la înălțime în sezonul 2023-2024, și asta nu numai în cuvinte, ci și prin acțiuni concrete. Cu o dorință de fier și un spirit de echipă bine conturat, acești jucători pleacă către o nouă provocare, mai hotărâți ca niciodată să cucerească terenul și inimile fanilor.

Primul meci oficial al acestui an le va aduce față în față cu CSO Turceni, iar echipa este deja în drum spre acestă confruntare. Cu toate că adversarul s-a întărit în pauza competițională, antrenorul echipei, Sorin Bălu, rămâne optimist și determinat să obțină succesul. Într-un interviu acordat înaintea meciului, el a declarat:

“Începem campionatul cu o echipă puternică și bine pregătită, iar miza este mare pentru ambele tabere. Dintre toate echipele din ligă, noi suntem echipa care are cea mai bună formă și suntem gata să luptăm pentru fiecare punct câștigat. Sperăm că vom reuși să demonstrăm că suntem demni de locul nostru în fruntea clasamentului. Dați-ne sprijinul vostru și vă promitem că nu vă vom dezamăgi!”

Cu aceste cuvinte, echipa CSC Ghiroda și Giarmata Vii își îndeamnă suporterii să fie alături de ei în această călătorie plină de provocări și emoții. Cu o determinare neclintită și un spirit de echipă puternic, ei sunt hotărâți să lupte pentru fiecare victorie și să demonstreze că sunt demni de a fi considerați campioni.

Hai, Ghiroda!

#noisuntemghiroda💛💙 #liga3 #sezon20232024

Articolul precedentWeekend pentru mămici și copii în Iulius Town! Ateliere de creație și mărțișoare muzicale
Articolul următorSe construiește un nou drum între localitățile Șag și Sânmihaiu Român. Alin Nica a făcut anunțul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.