Acasă Social Un bătrân în vârstă de 94 de ani, dispărut timp de 4...

Un bătrân în vârstă de 94 de ani, dispărut timp de 4 ore, a fost găsit de către polițiștii din orașul Sânnicolau Mare

161
0

 

Un bătrân în vârstă de 94 de ani, dispărut timp de 4 ore, a fost găsit de către polițiștii din orașul Sânnicolau Mare înfrigurat și dezorientat, în apropierea căii ferate dintre Sânnicolau Mare și Saravale.

Alerta a fost dată de fiul bătrânului, care a informat poliția că tatăl său, cunoscut cu afecțiuni psihice, a plecat de la domiciliu voluntar și nu a mai revenit. Echipajele de polițiști au intervenit prompt, având în vedere riscul înnoptării și vârsta înaintată a bătrânului.

Într-un efort intensiv de căutare, un coleg din cadrul Formațiunii de Investigații Criminale din Sânnicolau Mare a reușit să găsească bătrânul în mai puțin de 4 ore de la dispariție. Bătrânul era desculț, înfrigurat și dezorientat, iar polițiștii au reușit să-l încredințeze în siguranță familiei sale.

Evenimentul subliniază vulnerabilitatea persoanelor în vârstă și importanța acordării unei atenții deosebite acestora. Dispariția acestui bătrân a demonstrat nevoia de intervenție rapidă și eficientă în astfel de situații, iar promptitudinea polițiștilor a fost crucială în salvarea vieții sale. Este un moment care ne amintește că trebuie să fim vigilenți și să oferim sprijin și protecție celor mai vulnerabili membri ai comunității noastre.

Articolul precedentArmin Otvos, în vârstă de 37 de ani, s-a lansat în cursa pentru funcția de primar al orașului Ciacova, fiind candidatul Partidului Social Democrat (PSD
Articolul următorPrimăria comunei Moșnița Nouă a anunțat o veste excelentă pentru comunitatea locală

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.