Acasă Politic Dan Vîrtosu primarul interimar din Giroc a ieșit la o întâlnire cu...

Dan Vîrtosu primarul interimar din Giroc a ieșit la o întâlnire cu cetățenii din Cartierul Florilor.

128
0

 

 

Dan Vîrtosu, primarul interimar din comuna Giroc, a transmis un mesaj de recunoștință și angajament față de comunitatea locală în urma unei întâlniri de lucru constructive cu locuitorii din Cartierul Florilor. În cadrul acestei întâlniri, participanții au avut oportunitatea să discute problemele și nevoile comunității și să împărtășească idei pentru dezvoltarea localității.

Primarul a subliniat importanța participării active și a implicării cetățenilor în viața comunității și a reiterat angajamentul său față de unitatea și coeziunea întregii comunități. Indiferent de cartierul în care locuiesc, locuitorii din Giroc sunt parte a aceluiași suflet și a aceleiași colectivități, iar diferențele sau inechitățile între cartiere nu ar trebui să existe.

Mesajul primarului subliniază determinarea administrației locale de a dezvolta comuna Giroc în întregime și de a asigura că niciun locuitor nu este lăsat în urmă în procesul de dezvoltare. Un Giroc unit și solidar este cheia pentru construirea unei comunități prospere și echitabile pentru toți locuitorii săi.

#GirocUnit #ParticipareComunitară #DezvoltareLocală #SolidaritateComunitară #ImplicareCivică

Articolul precedentPenitenciarul Timișoara Prioritizează Siguranța: Program de Pregătire și Intervenție
Articolul următorPrimăria Ghiroda Anunță Restricții de Circulație pentru Târgul Apicol

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.