Acasă Evenimente Ștrandul Termal Recuperat de Primărie: Un Nou Început pentru Locuitorii din Timișoara

Ștrandul Termal Recuperat de Primărie: Un Nou Început pentru Locuitorii din Timișoara

300
0

 

 

Ștrandul Termal, un loc emblematic pentru comunitatea din Timișoara, a fost oficial recuperat de Primărie, după un lung șir de procese câștigate împotriva GPG Company SRL, care îl folosea ilegal de ani de zile.

Această victorie marchează un nou început pentru locuitorii din Timișoara, deoarece spațiul de peste 12.000 mp din domeniul public va fi reabilitat și pregătit pentru a primi oaspeții în vară. Autoritățile locale sunt hotărâte să aducă îmbunătățiri semnificative atât la bazinele termale, cât și în zona de curte, pentru a oferi o experiență plăcută și relaxantă vizitatorilor.

Reprezentanții Primăriei Timișoara și ai poliției au efectuat o inspecție amănunțită a Ștrandului Termal pentru a evalua starea proprietății. Au descoperit bazine în paragină, instalații defecte și o construcție rezidențială ilegală, care vor necesita intervenții urgente pentru a fi aduse la standardele de siguranță și confort.

Pentru a recupera daunele provocate și pentru a elibera complet spațiul, Primăria Timișoara are de recuperat 7,5 milioane lei, plus o sumă lunară de 31.121 euro. Acești bani vor fi utilizați pentru reabilitarea și modernizarea infrastructurii, astfel încât locuitorii din Timișoara să poată beneficia din plin de facilitățile oferite de acest complex termal.

În final, recuperarea Ștrandului Termal reprezintă un pas important către redarea Timișoarei timișorenilor și readucerea acestui loc de agrement la standardele de excelență pe care comunitatea le merită. Prin această acțiune, autoritățile locale demonstrează angajamentul lor față de revitalizarea orașului și oferirea de servicii de calitate pentru toți cetățenii. #pascupas #panalaultima #redamtimisoaratimisorenilor

Articolul precedentAndreea Borontiș: Agent de Poliție și Campioană la Judo, Un Model de Determinare și Performanță
Articolul următorDezbaterea Privind Aderarea României la Spațiul Schengen și Importanța Solidarității Europene

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.