Acasă Social RETIM Oferă Oportunități de Angajare: Responsabil Recepție Deșeuri Căutat în Ghizela, sat...

RETIM Oferă Oportunități de Angajare: Responsabil Recepție Deșeuri Căutat în Ghizela, sat Sanovita

64
0

 

 

RETIM, lider în domeniul colectării și gestionării deșeurilor, este în căutarea unui Responsabil Recepție Deșeuri pentru locația noastră din Ghizela, sat Sanovita. Suntem dedicați în asigurarea unui mediu de lucru stimulant și oferim un pachet salarial atractiv, beneficii competitive și un contract de muncă pe o perioadă nedeterminată.

Beneficiile pe care le oferim includ un pachet salarial atractiv, care include bonuri de masă în valoare de 35 RON/zi lucrătoare, pachet de servicii medicale, al 13-lea salariu și primă de sărbători.

Responsabilitățile acestui rol includ supervizarea activității din locație, gestionarea procesului de descărcare a deșeurilor, stabilirea și luarea deciziilor în stația de sortare, asigurarea respectării instrucțiunilor pentru conformitatea la deșeurile colectate și monitorizarea timpilor de descărcare ai autovehiculelor de salubritate.

Cerințele pentru acest post includ cunoștințe solide de operare PC (MsOffice), permis de conducere categoria B, abilități excelente de comunicare, atitudine proactivă și orientată către rezultate, precum și domiciliu stabil în sat Sanovita, Ghizela sau localități limitrofe.

Pentru a aplica pentru această poziție, vă rugăm să trimiteți CV-ul dvs. la adresa de e-mail recrutare@retim.ro, specificând în subiect: ”Responsabil recepție deșeuri”.

Acesta este un moment deosebit pentru a vă alătura echipei RETIM și de a contribui la eforturile noastre de a îmbunătăți condițiile de mediu și de a asigura o gestionare responsabilă a deșeurilor. Nu ezitați să aplicați și să faceți parte dintr-o echipă dedicată și motivată! #RETIM #JobAuto #Angajare #Responsabil_recepție_deșeuri

Articolul precedentProcesul de Colectare Separată Simplificat: Distribuție Gratuită a Sacilor Galbeni în Zona Rurală
Articolul următorInovație în Parcarea cu Plată din Centrul Orașului Timișoara: Casă Automată de Plată

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.