Acasă Evenimente Polițiștii Locali Depistează Bărbat Suspectat de Acte Obscene în Zona Parcului Copiilor

Polițiștii Locali Depistează Bărbat Suspectat de Acte Obscene în Zona Parcului Copiilor

214
0

 

 

Polițiștii locali au desfășurat o acțiune în zona Parcului Copiilor, unde au identificat și depistat un bărbat suspectat de săvârșirea de acte obscene în public. Individul, în vârstă de 37 de ani, din Charlotenburg – Timiș, era cunoscut pentru comportamentul său și fusese semnalat de mai multe ori în trecut pentru astfel de incidente.

Acțiunea a avut loc în jurul orei 11:00, în apropierea Podului Michelangelo, unde individul a fost identificat și a primit avertismente legale din partea autorităților. Deși nu a fost surprins în flagrant delict, polițiștii locali l-au îndrumat către domiciliu și i-au reamintit prevederile legale referitoare la săvârșirea de fapte obscene în public.

Este important ca astfel de incidente să fie raportate rapid autorităților, iar cetățenii sunt încurajați să utilizeze numerele de telefon dedicate pentru a sesiza astfel de comportamente.

Conform Legii 61/1991 republicată, săvârșirea de acte obscene în public este sancționată cu amenzi cuprinse între 200 și 1000 de lei. Aceste măsuri sunt luate pentru a asigura respectarea ordinii publice și pentru a proteja demnitatea și onoarea cetățenilor.

Articolul precedentOperațiune Amplă în Combaterea Evaziunii Fiscale: 21 de Percheziții la Nivel Național
Articolul următorPreședintele Camerei Deputaților, Alfred Simonis, a anunțat astăzi că 11 unități sanitare din Timiș au fost incluse pe lista obiectivelor selectate pentru finanțare prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.