Acasă Evenimente La Ohaba Română 15 gospodării au fost inundate! Pompierii au intervenit!

La Ohaba Română 15 gospodării au fost inundate! Pompierii au intervenit!

224
0

 

Pompierii din cadrul ISU Timiș au intervenit prompt în urma producerii unei viituri în satul Ohaba Română, care a inundat 15 gospodării, în contextul atenționării meteorologice COD GALBEN de precipitații și descărcări electrice din data de 6 martie 2024.

La fața locului au fost mobilizați pompieri din Stația Făget și Detașamentul Lugoj, echipați cu o autospecială de primă intervenție și comandă, un autocamion și patru motopompe, două electropompe, două baloane de iluminat și o barcă, alături de un echipaj SMURD. De asemenea, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din comună a fost alertat pentru a sprijini intervenția.

Misiunea este în desfășurare, iar cetățenii sunt sfătuiți să consulte ghidurile de comportare în situații de urgență disponibile pe platforma “Fii pregătit” și aplicația DSU pentru a fi pregătiți în cazul producerii unor astfel de evenimente.

Pentru mai multe informații și sfaturi practice, puteți accesa ghidurile disponibile pe https://fiipregatit.ro/ghiduri/inundatii-9. Este important să fim pregătiți și să acționăm responsabil în fața situațiilor de urgență pentru a minimiza riscurile și a proteja comunitatea.

Articolul precedentPreședintele Camerei Deputaților, Alfred Simonis, a anunțat astăzi că 11 unități sanitare din Timiș au fost incluse pe lista obiectivelor selectate pentru finanțare prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).
Articolul următorPreședintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, a luat cuvântul la Congresul Partidului Popular European

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.