Acasă Economic VeloTm: Sistemul de închiriere biciclete care promovează mobilitatea durabilă în Timișoara

VeloTm: Sistemul de închiriere biciclete care promovează mobilitatea durabilă în Timișoara

221
0

 

 

Timișoara devine tot mai prietenoasă cu bicicliștii, iar asta datorită lansării sistemului de închiriere biciclete VeloTm. De astăzi, bicicletele VeloTm sunt disponibile în stațiile amplasate în oraș și pe malul Canalului Bega, oferind locuitorilor și vizitatorilor o alternativă comodă și ecologică la transportul public local.

Indiferent dacă alegeți să folosiți bicicleta ca alternativă la transportul public sau pentru o plimbare relaxantă în oraș, acum aveți posibilitatea să o faceți cu VeloTm. Mai mult, înscrierea în acest sistem și utilizarea bicicletelor este complet gratuită, oferind acces facil și convenabil la mijloace de transport sustenabile.

Pentru a beneficia de acest serviciu, tot ce trebuie să faceți este să vă înrolați în sistemul VeloTm și să obțineți cardul de călătorie S.T.P.T. și pin-ul corespunzător. Puteți face acest lucru vizitând unul dintre punctele de vânzare ale Societății de Transport Public Timișoara.

Detalii suplimentare despre sistemul de închiriere biciclete VeloTm și despre modul de utilizare sunt disponibile pe pagina web a Societății de Transport Public Timișoara, www.stpt.ro. Așadar, nu mai stați pe gânduri și începeți să vă bucurați de avantajele mobilității durabile și de frumusețea orașului pe două roți!

Spor la pedalat!

Articolul precedentReuniunea de lucru la Lugoj: Implicare și determinare pentru atingerea obiectivelor
Articolul următorRenovarea Turnului de Apă din Iosefin: O Prioritate în Reabilitarea Istorică a Timișoarei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.