Acasă Evenimente Reuniunea de lucru la Lugoj: Implicare și determinare pentru atingerea obiectivelor

Reuniunea de lucru la Lugoj: Implicare și determinare pentru atingerea obiectivelor

194
0

 

 

Astăzi, într-o atmosferă plină de energie și dedicare, Direcția de Prestări Servicii Timiș împreună cu directorul Ciprian Trocan s-a reunit la Lugoj pentru o ședință de lucru constructivă alături de Președintele Consiliului Județean Timiș, domnul Alin Nica, și colegii din cadrul Compartimentului Pază Zonală.

Împreună, am abordat provocările profesionale cu care ne confruntăm în fiecare zi, am analizat activitatea instituției noastre și am conturat obiectivele pentru perioada următoare. Discuțiile intense și colaborarea strânsă ne-au permis să identificăm soluții eficiente pentru a ne îmbunătăți serviciile și a răspunde cât mai bine nevoilor comunității.

Felicităm întreaga echipă pentru implicarea și determinarea de care a dat dovadă în realizarea misiunii noastre. Fiecare contribuție adusă în cadrul acestei ședințe este valoroasă și ne îndreaptă către succesul colectiv pe care ni l-am propus.

Prin motto-ul nostru, #DPSTimis – “Servicii de la oameni pentru oameni”, ne angajăm să continuăm să oferim servicii de calitate, adaptate nevoilor comunității, și să ne implicăm activ în dezvoltarea și îmbunătățirea continuă a acestora.

Cu determinare și colaborare, suntem siguri că vom reuși să atingem și să depășim obiectivele stabilite, contribuind astfel la creșterea și prosperitatea județului Timiș și a locuitorilor săi.

Articolul precedentA căzut Facebookul marți 5 martie 2024!
Articolul următorVeloTm: Sistemul de închiriere biciclete care promovează mobilitatea durabilă în Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.