Acasă Economic A căzut Facebookul marți 5 martie 2024!

A căzut Facebookul marți 5 martie 2024!

22
0

 

Marți după-amiaza, utilizatorii rețelei de socializare Facebook au raportat o serie de probleme majore legate de accesul la platformă, precum și la aplicația Facebook Messenger. Pana masivă a afectat un număr semnificativ de utilizatori din întreaga lume, generând frustrare și nemulțumire.

Mulți utilizatori s-au plâns pe diverse platforme de socializare și forumuri online că nu își pot accesa conturile de Facebook sau că întâmpină dificultăți în trimiterea sau primirea de mesaje pe Facebook Messenger. În unele cazuri, utilizatorii au întâmpinat mesaje de eroare sau au fost redirecționați către o pagină de încărcare infinită atunci când au încercat să acceseze platforma.

Deși nu au fost emise comunicate oficiale din partea Facebook privind această problemă, numeroase rapoarte din partea utilizatorilor indică faptul că este vorba despre o defecțiune generalizată a sistemului. Echipa de suport tehnic a Facebook a fost alertată cu privire la situație și se așteaptă ca aceasta să fie remediată în cel mai scurt timp posibil.

Până atunci, utilizatorii sunt sfătuiți să aibă răbdare și să încerce din nou să acceseze platforma mai târziu. În cazul în care problemele persistă, se recomandă să consulte pagina oficială de asistență a Facebook pentru actualizări și sfaturi suplimentare.

Această pana masivă subliniază vulnerabilitățile tehnice și dependența utilizatorilor de rețelele de socializare online. Deși astfel de probleme sunt rare, ele pot avea un impact semnificativ asupra activității online a milioanelor de oameni din întreaga lume.

Articolul precedentBurger King a deschis un restaurant în ansamblul Iulius Town
Articolul următorReuniunea de lucru la Lugoj: Implicare și determinare pentru atingerea obiectivelor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.