Acasă Evenimente Primarul Comunei Giarmata, Claudiu Mihălceanu, Condamna Agresiunea Verbală în Biserică și Promovează...

Primarul Comunei Giarmata, Claudiu Mihălceanu, Condamna Agresiunea Verbală în Biserică și Promovează Dialogul Civilizat în Competiția Electorală

286
0

 

 

Claudiu Mihălceanu, primarul comunei Giarmata, a făcut o declarație fermă după ce a fost agresat verbal într-o biserică de către un membru al partidului AUR. Ignorând locul sacru și prezența credincioșilor, dl. Adamescu a manifestat un comportament inacceptabil, care nu corespunde principiilor de respect și bun simț.

Primarul Mihălceanu a subliniat faptul că nu va răspunde la agresiunea verbală cu aceeași monedă și a încurajat cetățenii să apeleze la poliție în cazul în care sunt victime ale unor astfel de incidente. El a făcut un apel public la decență și a reiterat disponibilitatea sa de a colabora și dialoga cu competitorii electorali într-un mod civilizat și constructiv.

Este evident că, într-o societate democratică, competiția electorală ar trebui să se desfășoare într-un cadru respectuos și pașnic. Primarul Mihălceanu a subliniat că nu va tolera transformarea competiției politice într-un război de stradă și că este necesar să se promoveze un dialog deschis și constructiv între toți actorii implicați.

Această incidentă servește drept avertisment că respectul și decența ar trebui să fie priorități în orice context și că violența verbală sau fizică nu are loc într-o societate civilizată. Este important ca toți cetățenii să se implice activ în promovarea unei culturi a respectului reciproc și a dialogului constructiv pentru a asigura o comunitate mai unită .

Articolul precedentȘofer Austriac cu McLaren prins drogat și cu numere false. În dreapta sa stătea un polițist!
Articolul următorAlex Miculescu și Andra Păcurar: Campioni Naționali în Dansul Latino

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.