Acasă Evenimente Primarul comunei Șag, domnul Flavius Alin Roșu, transmite cele mai sincere și...

Primarul comunei Șag, domnul Flavius Alin Roșu, transmite cele mai sincere și călduroase urări de sănătate, fericire și împliniri cu ocazia Zilei de 1 Martie

253
0

 

Primarul comunei Șag, domnul Flavius Alin Roșu, transmite cele mai sincere și călduroase urări de sănătate, fericire și împliniri cu ocazia Zilei de 1 Martie, adresându-se tuturor doamnelor și domnișoarelor din comunitatea sa.

Într-un mesaj plin de gingășie și respect, primarul își exprimă dorința ca primăvara ce începe să însenineze sufletele tuturor, aducând bucurii și dragoste în fiecare inimă. Aceste urări reflectă atât aprecierea pentru rolul esențial pe care femeile îl au în comunitate, cât și dorința sinceră de bunăstare și prosperitate pentru fiecare locuitor.

Mesajul primarului Flavius Alin Roșu demonstrează sensibilitatea și angajamentul său față de cetățenii comunei Șag, exprimându-și recunoștința și considerația pentru contribuția valoroasă a fiecărei femei la frumusețea și armonia comunității locale.

În acest spirit al primăverii și al regenerării, cuvintele primarului aduc un strop de căldură și optimism în sufletele tuturor locuitorilor, subliniind importanța solidarității și respectului reciproc în construirea unei comunități puternice și unite.

Articolul precedentUn Bărbat a încercat să se sinucidă pe Podul din Calea Șagului. El a fost salvat de către politițiștii locali
Articolul următorReuniunea plină de bucurie la OFSD Timiș de 1 Martie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.