Acasă Evenimente Primăria Timișoara revoluționează accesul la serviciile administrative prin digitalizare

Primăria Timișoara revoluționează accesul la serviciile administrative prin digitalizare

140
0

 

 

Gata cu cozile interminabile și birocrația învechită! Primăria Timișoara dă startul unei noi ere în accesarea serviciilor administrative prin lansarea platformei online https://cont.primariatm.ro/. Acum, cetățenii pot gestiona peste 300 de cereri și servicii fără a mai fi nevoie să se deplaseze fizic la ghișeele primăriei.

Cu doar câteva click-uri, toate necesitățile administrative devin accesibile rapid și eficient. De la plata taxelor și impozitelor, până la depunerea certificatelor de urbanism sau actele pentru indemnizația copilului, toate pot fi rezolvate din confortul propriului cămin.

Integrată cu ROeID pentru securitate maximă, platforma promite o experiență sigură și protejată. Mai mult, pentru a facilita procesul, au fost implementate aplicații intuitive care ajută utilizatorii să găsească rapid procedurile necesare.

Primăria Timișoara nu uită nici de cetățenii care nu se descurcă sau nu au acces la internet. Aceștia sunt invitați la sediul primăriei, unde vor primi asistență personalizată pentru a-și depune cererile online.

Această inițiativă revoluționară vine în urma unei investiții masive realizate prin fonduri europene, subliniind angajamentul Primăriei Timișoara pentru modernizare și eficiență în serviciile publice.

Articolul precedentPrimarul Brian Filimon anunță noi proiecte pentru dezvoltarea comunei Măureni și a localității Șoșdea
Articolul următorComitetul Director Județean al PNL Timiș a luat astăzi decizii cruciale pentru viitorul politic al județului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.