Acasă Social Victorie importantă pentru echipa României U16 în fața Scoției U16

Victorie importantă pentru echipa României U16 în fața Scoției U16

197
0

 

 

Echipa națională de fotbal a României U16 a obținut o victorie impresionantă împotriva echipei similare din Scoția, cu scorul de 1-0. Unicul gol al meciului a fost marcat de Vlad Ilie în minutul 71, asigurând astfel succesul echipei tricolore.

Formația României a început meciul cu determinare și a reușit să își impună jocul în fața adversarului. Cu o apărare solidă și o atitudine agresivă în atac, tinerii tricolori au reușit să controleze partida și să se impună pe teren.

Antrenorul Nicolae Grigore și-a exprimat satisfacția față de performanța echipei sale și a subliniat importanța acestui rezultat în contextul pregătirilor pentru viitoarele competiții. Jucătorii au demonstrat determinare și spirit de echipă, ceea ce a contribuit la obținerea victoriei.

După acest turneu, echipa națională U16 a României se va deplasa în Franța pentru o serie de meciuri amicale. Acestea vor avea loc la Clairefontaine, baza de pregătire a echipei naționale de fotbal a Franței.

În cadrul acestei duble amicale, România U16 va întâlni echipa similară din Franța în două confruntări programate astfel:

– Pe data de 7 martie, la ora 15:30, Franța U16 va juca împotriva României U16 la Clairefontaine National Football Centre.
– Pe data de 9 martie, la ora 11:00, Franța U16 va întâlni din nou echipa României U16, tot la Clairefontaine National Football Centre.

Aceste meciuri vor reprezenta o nouă oportunitate pentru tinerii jucători români să își testeze abilitățile și să acumuleze experiență înaintea competițiilor oficiale. Echipa și suporterii își doresc ca această serie de meciuri să aducă noi succese și să contribuie la dezvoltarea fotbalului juvenil în România.

 

ROMÂNIA: 12. Glodean – 2. Gheorghe, 4. Cojocariu, 5. Moisa, 3. Burungiu – 11. Ilie, 6. Podoleanu (Cpt.), 8. Coman – 10. Popescu, 20. Roateș, 19. Savu
Selecționer: Nicolae Grigore
Rezerve: 1. Ciobanu, 7. Luncașu, 9. Abramescu, 13. Banu, 14. Pătru, 15. Ungureanu, 16. Cocu, 17. Sîrbu, 18. Tamaș, 21. Buia, 22. Anugo

Articolul precedentUniunea Europeană Adoptă Măsuri Drastice împotriva Poluării: Reparațiile la Mașinile Mai Vechi de 15 Ani, Interzise
Articolul următorRevenirea Vaporașelor: Ocazia Perfectă pentru O Plimbare de Mărțișor pe Bega

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.