Acasă Evenimente Reabilitarea Infrastructurii Rutiere în Comuna Parța: Progrese în Proiectul Finanțat de Programul...

Reabilitarea Infrastructurii Rutiere în Comuna Parța: Progrese în Proiectul Finanțat de Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”

490
0

 

 

Primăria comunei Parța aduce la cunoștință cetățenilor stadiul lucrărilor de reabilitare a infrastructurii rutiere din localitatea Parța, finanțat prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”. La începutul lunii februarie, au fost reluate lucrările în cadrul acestui proiect de importanță majoră pentru comunitate.

Constructorul desemnat, AXELA CONSTRUCȚII SRL, este activ pe teren, concentrându-se asupra reabilitării infrastructurii rutiere de pe strada ce duce către cimitir. În prezent, se desfășoară operațiuni de frezare a îmbrăcăminții asfaltice degradate, săpături generale pe întreaga lățime proiectată, precum și aplicarea straturilor de balast și piatră spartă, pregătind astfel terenul pentru viitoarele lucrări de asfaltare. În paralel cu aceste activități, se construiește o structură rutieră adaptată pentru accesul la proprietăți și pentru realizarea trotuarelor pe ambele părți ale drumului.

Progresul în lucrări va continua în săptămânile următoare, extinzându-se și către alte tronsoane de drum. Acestea includ segmentele care conectează strada Bosnia cu strada Căminului, continuând apoi până la intersecția cu strada Primăriei. Aceste eforturi sunt parte din angajamentul nostru de a îmbunătăți infrastructura locală și de a oferi condiții mai bune de tranzit și accesibilitate pentru locuitorii comunei Parța.

Primăria comunei Parța își exprimă recunoștința față de toți cei implicați în acest proiect și asigură comunitatea că va continua să monitorizeze și să faciliteze progresul lucrărilor pentru a asigura finalizarea lor în cel mai scurt timp posibil.

Articolul precedentComunitatea Academică în Doliu: Drum Lin Chris Bugariu
Articolul următorZiua Mărțișorului aduce Surprize pentru Șoferii din Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.