Acasă Social Tinerii Social Democrați din Timiș au fost primiți la Palatul Parlamentului!

Tinerii Social Democrați din Timiș au fost primiți la Palatul Parlamentului!

206
0

 

Tineretul Social Democrat a transmis un mesaj puternic și plin de însemnătate, evidențiind importanța respectării tradițiilor indiferent de locație. Astăzi, sub hashtag-ul #martila7, membrii au avut o experiență remarcabilă chiar în Palatul Parlamentului.

Prin această inițiativă, tinerii social democrați au explorat holurile și atmosfera solemnă a Parlamentului, înțelegând profunzimea și complexitatea acestei instituții fundamentale pentru democrația țării.

Pe fondul acestei experiențe inedite, un nou obiectiv a fost stabilit: transformarea zilei de #martila7 într-un moment tradițional de activitate în Parlament, sub denumirea #martilaparlament.

Recunoștința este adresată președintelui interimar al Camerei Deputaților, domnului deputat Alfred Simonis, precum și domnilor senatori Sebastian Raducanu și Eugen Dogariu, pentru contribuția și experiența oferită. Această colaborare și deschidere către tinerii din partide politice sunt semnificative pentru implicarea și educația civică a noilor generații.

Astfel, Tineretul Social Democrat își continuă angajamentul său pentru educație, implicare și dezvoltare civică, inspirând și mobilizând tinerii să fie parte activă a procesului democratic și să respecte și să promoveze valorile tradiționale ale societății românești.

Articolul precedentConferința „Deștepți cu banii”, la Iulius Town. Învață cum să gestionezi banii de la Iancu Guda, Laura Hexan şi Horia Braun
Articolul următorFostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega se crede mai presus decât legea! Merge și cu girofarul și așteaptă să i se facă loc când trece pe lângă alți șoferi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.