Acasă Evenimente Primăria Timișoara anunță demararea unei ample campanii de curățenie și îngrijire a...

Primăria Timișoara anunță demararea unei ample campanii de curățenie și îngrijire a spațiilor verzi în oraș

178
0

 

Primăria Timișoara anunță demararea unei ample campanii de curățenie și îngrijire a spațiilor verzi în oraș, în pregătirea pentru primăvara care bate la ușă. Eforturile noastre vizează eliminarea resturilor vegetale și a altor deșeuri pentru a face loc noilor începuturi și pentru a menține un mediu înconjurător sănătos și plăcut.

Apelăm la sprijinul cetățenilor noștri în această inițiativă, încurajându-i să se alăture în menținerea și îngrijirea spațiilor verzi din oraș. În special, dorim să subliniem importanța colectării responsabile a frunzelor și a altor deșeuri vegetale. Acestea nu ar trebui să fie aruncate în pungi de plastic, ci lăsate în grămezi, pentru ca echipele noastre să le poată ridica și valorifica în mod eficient.

Materialul vegetal rezultat din aceste acțiuni de curățenie va fi transportat la un centru specializat, unde va fi transformat în compost. Acest compost va fi ulterior utilizat pentru fertilizarea solului din parcuri și din rondurile de flori, contribuind astfel la menținerea și îmbunătățirea frumuseții naturii din orașul nostru.

Echipele noastre partenere au început deja activitatea de curățare în mai multe zone ale orașului, inclusiv în zonele: Dacia, Amforei, Teiului, și multe altele. Aceste acțiuni vor continua și în zilele următoare, acoperind străzi precum Eternității, Bârsei, Steaua, și multe altele. Nimic nu va fi neglijat în eforturile noastre de a face din Timișoara un oraș curat și plăcut pentru toți locuitorii săi.

Pentru a afla mai multe detalii și pentru a consulta programul complet pentru întreaga săptămână, vă invităm să vizitați site-ul nostru oficial, în secțiunea de noutăți. Prin colaborarea noastră și prin implicarea activă a comunității, putem face din Timișoara un loc mai bun pentru toți.

Articolul precedentPrimarul Ilie Suciu împarte gratuit pomi fructiferi și tei pentru comunitate
Articolul următorConferința „Deștepți cu banii”, la Iulius Town. Învață cum să gestionezi banii de la Iancu Guda, Laura Hexan şi Horia Braun

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.