Acasă Evenimente Fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega se crede mai presus decât...

Fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega se crede mai presus decât legea! Merge și cu girofarul și așteaptă să i se facă loc când trece pe lângă alți șoferi!

147
0

 

Fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega, se confruntă cu o nouă confruntare cu legea, fiind prins pentru a patra oară în trafic conducând fără permis. La vârsta de 78 de ani, Morega a fost depistat de polițiști în repetate rânduri în ultimele două săptămâni, cu toate că permisul său este suspendat din motive medicale.

Ultimul incident a avut loc pe strada Victoriei din Târgu Jiu, unde cinci echipaje de poliție l-au oprit pe fostul prefect. Cu toate că testul de alcool efectuat a indicat o valoare de 0,0, Morega susține că nu a săvârșit nicio ilegalitate și că nu a consumat alcool înainte de a se urca la volan.

Cu toate acestea, antecedentele sale nu îl susțin, având deja trei dosare penale pentru conducere fără permis. În ciuda suspendării permisului de conducere începând cu 6 februarie, Morega a refuzat să îl predea autorităților, intenționând să conteste legalitatea deciziei în instanță.

Confruntându-se cu multiple dosare penale similare într-un interval de doar câteva săptămâni, fostul prefect se află acum în fața autorităților pentru audieri, însoțit de șoferul său și urmând o autospecială a poliției. Această situație ridică întrebări cu privire la respectarea legii și la comportamentul unui fost oficial public.

În timp ce Morega se apără, insistând că este nevinovat, investigațiile și dosarele penale împotriva sa îl plasează într-o situație delicată și complicată, în care respectul pentru lege și respectarea deciziilor autorităților devin aspecte centrale pentru viitorul său.

Articolul precedentTinerii Social Democrați din Timiș au fost primiți la Palatul Parlamentului!
Articolul următorPrimăria Timișoara pune accent pe respectarea regulilor de gestionare a deșeurilor: Amenzi usturătoare pentru practici ilegale pe șantierele de construcții

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.