Acasă Economic Conferința „Deștepți cu banii”, la Iulius Town. Învață cum să gestionezi banii...

Conferința „Deștepți cu banii”, la Iulius Town. Învață cum să gestionezi banii de la Iancu Guda, Laura Hexan şi Horia Braun

126
0

 

Vrei să înveți de la cei mai buni experți financiari din România cum să îţi gestionezi eficient bugetul? Pe 14 martie 2024, te aşteptăm la conferinţa „Deștepți cu banii”, din Iulius Town. Până pe 29 februarie mai poţi profita de oferta early bird la achiziţionarea biletelor.

Cum să îți gestionezi bugetul și să faci economii, cum să te pregătești pentru investiții inteligente, cum să gestionezi riscurile, cum să investești în acțiuni, obligațiuni și alte instrumente financiare sunt o parte dintre întrebările la care poţi afla răspunsurile la conferinţa „Deştepţi cu banii”, de la Iulius Congress Hall, de pe 14 martie, ora 13:30.

Conferința este dedicată antreprenorilor și persoanelor care vor sa își investească într-un mod inteligent economiile şi să îşi construiască un viitor financiar sănătos. Iancu Guda – expert financiar, autor și producător al emisiunii ,,Bani în mișcare”, Laura Hexan – Global Capital Markets, Head of Retail Sales BCR și Horia Braun – CEO Erste Asset Management vor susține o sesiune extinsă de educație financiară, care îi vor aduce pe cei prezenți cu un pas mai aproape de realizarea obiectivelor de economisire și investiții.

Până pe 29 februarie, biletele pot fi achiziţionate de pe platforma iabilet.ro la preţul special de 75 lei, iar ulterior prețul va fi 90 lei, incluzând masa și cocktail la finalul conferinței.

Evenimentul este organizat de IULIUS cu sprijinul BCR, cu misiunea de a normaliza, la nivelul societății românești, conversațiile despre bani, planificare și independență financiară.  BCR a depășit pragul de 1 milion de români care au trecut prin programele de educație financiară ale băncii –Școala de Bani și Coaching Financiar.

Investește în tine prin alegeri financiare inteligente!

Articolul precedentPrimăria Timișoara anunță demararea unei ample campanii de curățenie și îngrijire a spațiilor verzi în oraș
Articolul următorTinerii Social Democrați din Timiș au fost primiți la Palatul Parlamentului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.