Acasă Evenimente Cosmin Chira își anunță candidatura pentru funcția de primar al comunei Remetea...

Cosmin Chira își anunță candidatura pentru funcția de primar al comunei Remetea Mare în 2024. Va fi susținut și de actualul primar Ilie Golubov!

775
0

 

 

Într-un gest plin de încredere și determinare, viceprimarul Cosmin Chira din Remetea Mare și-a anunțat oficial candidatura pentru funcția de primar al comunei în alegerile din 2024. Acest anunț marchează un pas important în angajamentul său pentru dezvoltarea și progresul comunității locale.

Cu recunoștință, Cosmin Chira a evidențiat colaborarea constructivă cu primarul actual, Ilie Golubov, subliniind sprijinul și alăturarea acestuia în campania electorală care urmează. Împreună, ei vizează o abordare unită în beneficiul comunei Remetea Mare, punând accentul pe priorități precum infrastructura, educația și serviciile sociale.

Alegând să se alăture Partidului Social Democrat, Cosmin Chira subliniază importanța unei colaborări strânse între administrația locală și guvernul național pentru implementarea proiectelor de dezvoltare comunitară. Deși recunoaște că în mediul rural individul primează asupra apartenenței politice, viceprimarul subliniază necesitatea unei colaborări eficiente pentru a maximiza potențialul local.

În ciuda diferențelor politice, Cosmin Chira își exprimă aprecierea față de colaborarea cu colegii din filiala USR Timiș și exprimă speranța unei relații continue în beneficiul comunității. Cu toate acestea, el subliniază maturitatea necesară pentru a depăși divergențele și pentru a colabora în vederea interesului comun.

În final, viceprimarul își exprimă dorința ca competiția electorală să se desfășoare într-un cadru de respect reciproc și fair-play, cu speranța că comunitatea va alege cel mai potrivit candidat pentru a o reprezenta și a o conduce în următorii ani.

Articolul precedentConflictul agricol între Polonia și Ucraina: Fermieri polonezi distrug 160 de tone de cereale ucrainene
Articolul următorAcțiune pentru prevenirea consumului de alcool și a comercializării către minori – Polițiștii locali intervin în zona Podului Dragalina

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.