Acasă Evenimente Acțiune pentru prevenirea consumului de alcool și a comercializării către minori –...

Acțiune pentru prevenirea consumului de alcool și a comercializării către minori – Polițiștii locali intervin în zona Podului Dragalina

107
0

 

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Patrulare și Control Spațiu Public au desfășurat recent o operațiune amplă în zona Pieței Iosefin, Gara de Nord și Bdul Regele Carol I, concentrându-se pe prevenirea consumului de alcool în spațiile publice și comercializarea către minori. Obiectivul principal al acțiunii a fost protejarea tinerilor din zonă, având în vedere prezența mai multor școli în apropiere și obiceiul unora dintre elevi de a se adăposti de la cursuri în această zonă.

În colaborare cu Inspectoratul Județean de Jandarmi Timiș, patrulele locale au verificat patru unități de alimentație publică, identificând și sancționând activități ilegale precum staționarea neregulamentară și comerțul stradal fără aviz. De asemenea, patru persoane fără adăpost au fost predate către serviciile sociale pentru a primi asistența necesară.

În timpul operațiunii, un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost surprins consumând produse interzise în zona Podului Dragalina, inclusiv țigarete cu etnobotanice. Polițiștii au întocmit documentația corespunzătoare pentru a transmite cazul către Brigada pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara pentru continuarea investigațiilor.

Astfel de acțiuni vor continua și în viitor, în efortul continuu al autorităților de a menține ordinea și siguranța în comunitate, precum și de a proteja sănătatea și siguranța minorilor.

Articolul precedentCosmin Chira își anunță candidatura pentru funcția de primar al comunei Remetea Mare în 2024. Va fi susținut și de actualul primar Ilie Golubov!
Articolul următorPrimăria Timișoara revitalizează orașul prin campanii de plantare pentru primăvară

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.